HEMELVAARTSDAG
DONDERDAG 18 MEI 2023 - HOORNSTERZWAAG

Stunts

Onderstaand een selectie van de stunts die de afgelopen jaren te zien waren op het festival.


Globe of death


Steilewand Race

Van: Henny Kroeze – After 18 award winning years on the International Speedway, Henny Kroeze put all his focus into the Wall of Death. He now travels Europe non-stop, bringing this classic art form to a new generation of motorcycle enthusiasts.


Freestyle Motorcross

Het circus in de lucht op 2 wielen. Acrobaten met levensgevaarlijke stunts.


Jet Truck

Deze jettruck en 2 Rolls Roys turbojets met 8000 pounds trust – 12000 PK vol vermogen met afterbuner met gigantische vlammen en heel veel rook geven wij is een spectaculaire show om te zien.


High Wire Show

Een motorshow boordevol actie en artistieke topprestaties op duizelingwekkende hoogte. Sensatieshow met motoren op 30 en 40 meter hoogte Inhaalrace op drie naast elkaar gespannen staalkabels. Tien artiesten met drie motoren, tot 70 km per uur. Hangend aan de tanden onder en gewaagde balances aan de motoren. Grote motorfietsenpiramide met vier artiesten op en onder een motor. In handstand op het stuur van de motor met 50 km per uur tot 30 meter hoogte. En nog veel meer was er te zien.


Manny More Superstunts …

25 Jaar Oldtimer Festival is ook 25 jaar superstunts. Wat hebben we allemaal al niet gezien? Neerstortende auto’s met passagiers en al. Free style motorcrossers, , door brandende muren rijdende motorrijders, een Formule 1 auto op 70 meter hoog, straal aangedreven trucks, auto’s en motorfietsen, burn-outs, een scootmobiel met een 600 cc motor, en een koorddanser die op 50 meter hoogte op z’n kop ging staan en het Wilhelmus speelde, carcrushende pantservoertuigen. Ieder jaar doet de organisatie zijn best om steeds weer spectaculairdere acts te contracteren.


JAN EVERTSWEI
HOORNSTERZWAAG
(FRIESLAND) The NETHERLANDS
info@oldtimer-evenement.com